Connection timeouts on www.linuxcnc.org

More
09 Sep 2012 08:59 #24087 by ArcEye
I am getting a lot of these in the last 3 days, sometimes takes 10 minutes to post to a thread, by repeated submissions until it gets through.

Other times works fine. Does not seem to relate to usage, it is early AM in UK and only 2 people shown as logged in at present.

Any maintenance etc going on?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2012 10:59 #24092 by BigJohnT
None that I know of.

John

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Sep 2012 09:08 #24119 by ArcEye
Well it is persisting, seems to be the forum rather than the base www.linuxcnc.org address

1000 BST (GMT + 1) it took me 14 re-sends to finally post to a topic. The afternoons seem OK.

I'm having to cut and paste to gedit in case I lose the text at some point.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Sep 2012 06:15 #24224 by ArcEye
Still having problems intermittently (mostly AM BST)

So apparently is Rick G

There seems to be some problems with delays on the forum, mine keeps timing out, maybe the same for others.

Rick G

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Sep 2012 07:10 - 13 Sep 2012 07:12 #24227 by bigalex
It's the same for me.
The connection to linuxcnc.org is difficult , sometimes I have a timeout from the browser (browser indipendent)
and sometimes the connection is "slow".
I'm connecting from Italy.


bigalex :blink:
Last edit: 13 Sep 2012 07:12 by bigalex.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.066 seconds
Powered by Kunena Forum