Images in posts not showing

More
11 Mar 2013 19:50 #31217 by vmipacman
In several threads I have come across uploaded images that are not displaying. When I search google for images, such as halscope screenshots, and come across one linked to a post here it does not display. I can see the text that the person wrote but there is no picture or even an error displayed. I have tried from multiple computers and both IE and Firefox. Has anone had this propblem? It does not happen in any other forum that I know of, just here.

Thanks,
Paul

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Mar 2013 05:01 #31266 by andypugh

In several threads I have come across uploaded images that are not displaying. When I search google for images, such as halscope screenshots, and come across one linked to a post here it does not display. I can see the text that the person wrote but there is no picture or even an error displayed. I have tried from multiple computers and both IE and Firefox. Has anone had this propblem? It does not happen in any other forum that I know of, just here.


Have you tried scrolling all the way down? (Though that might be a different problem)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Mar 2013 17:57 #31279 by vmipacman
Yeah, pretty sure that's not the problem.
Thanks for the suggestion though.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Mar 2013 18:42 #31281 by BigJohnT
I think the forum database got hosed a wile back...

John

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.181 seconds
Powered by Kunena Forum