Internal Server Error when updating latency test wiki page

More
19 Aug 2021 06:45 #218117 by iforce2d
I'm trying to add an entry to the page here: wiki.linuxcnc.org/cgi-bin/wiki.pl?Latency-Test
When I submit the edit form I get "Internal Server Error"

In case it's relevant here's the line I was trying to add:

|| ASUS P5KPL-AM || Core 2 Duo (E6850) 3GHz || 4Gb RAM, SSD, onboard video, no network. BIOS rev0501, disable C1E/Vanderpool/Speedstep, internal graphics 1Mb, audio all disabled, suspend S3 only, ACPI 2 disabled. ACPI APIC enabled, Q-Fan control disabled. linuxcnc-2.8.2-buster.iso "isolcpus=1 acpi_irq_nobalance noirqbalance nohlt nohalt noirqdebug idle=poll", irq affinity set to cpu0. SMI tweak not required. Wasted a day before realizing the occasional 700us spikes were caused by nVidia card, so removed it. Test was running 6 glxgears and looping 1280x720 video for 8 hours, plus occasional opening/closing apps, maximizing glxgears windows sometimes. || 1017954 || 18118 || 42033 || 17033 || 4.19.0-17-rt-amd64 ||
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2021 13:22 #218703 by andypugh
That is rather frustrating after the bother needed to edit a page.

(I get the same thing, but have no idea how to fix it)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2021 20:50 #219287 by BigJohnT
This has been fixed thanks to swpadnos.

JT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.090 seconds
Powered by Kunena Forum