Gmoccapy preview not working on some files

More
20 May 2016 21:13 #74896 by morph
Hi,

I wasn't able to figure out why this happens, but some file won't show g-code preview.
I'm guessing its related to filesize, because usually it happens on bigger files.

Any hints how to resolve this? because i need the "run from line" feature, which can't be used...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2016 22:19 - 21 May 2016 22:20 #74926 by morph
ok, pretty simple solution: avoid ü,ä,ö characters in your file. This maybe applies to kyrilic chars too.
Otherwise you will just see an empty file in preview.
Last edit: 21 May 2016 22:20 by morph.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 May 2016 16:56 #74995 by newbynobi
@morph,

what version do you use? I thought I solved that problem.
What software do you use to generate your code?

Norbert

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 May 2016 20:52 #75006 by morph
no idea :)
i'm using gmoccapy that is packed with the uspace master branch (currently 2.8..... whatever)

is there a way to look up the included gmoccapy version?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2016 15:55 #75076 by newbynobi
Yes, of course ;-)

Just go on the settings page and look at the bottom button place;-)
Could you post a corrupt file, as I do not have that problem here.

Norbert

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: newbynobiHansU
Time to create page: 0.160 seconds
Powered by Kunena Forum