Mesa 7i92M Support

More
09 Mar 2017 23:47 #89302 by tommylight
I did test it, it works instantly.
More
10 Mar 2017 00:00 #89304 by tuffduck33
Sure, I have gone back through your posts trying to make sure I didn't miss anything.
Attachments:
More
10 Mar 2017 00:21 #89306 by tommylight
This
# --- CHARGE-PUMP ---
#setp hm2_7i92.0.gpio.019.is_output true
#net charge-pump hm2_7i92.0.gpio.005.out

setp hm2_7i92.0.stepgen.04.dirsetup 2000
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.dirhold 2000
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.steplen 50000
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.stepspace 500
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.position-scale 1
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.step_type 0
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.control-type 1
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.maxaccel 0
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.maxvel 11000

net machine-is-enabled => hm2_7i92.0.stepgen.04.enable

should be this
# --- CHARGE-PUMP ---
#setp hm2_7i92.0.gpio.019.is_output true
#net charge-pump hm2_7i92.0.gpio.005.out

setp hm2_7i92.0.stepgen.04.steplen 50000
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.stepspace 500
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.position-scale 1
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.step_type 0
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.control-type 1
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.velocity-cmd 10000
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.maxaccel 0
setp hm2_7i92.0.stepgen.04.maxvel 11000
net machine-is-enabled => hm2_7i92.0.stepgen.04.enable

You added or left 2 unnecessary lines and did not add the velocity-cmd line
More
10 Mar 2017 01:32 #89312 by tuffduck33
My apologies Peter, that one should have been obvious. The G540 charge pump came on instantly. Your patience and assistance is greatly appreciated. I will run physical tests next to see if I have those settings correct.
More
10 Mar 2017 01:39 #89313 by tuffduck33
Hey Tom, thanks for all our perseverance is it greatly appreciated. The charge pump is working thanks to you and Peter. I will test the machine parameters tomorrow.
Moderators: cmorley
Time to create page: 0.110 seconds
Powered by Kunena Forum