I have a problem with the HOME+LIMIT axis - X

More
21 Aug 2023 20:18 #278640 by peter4126
Dobrý deň, ospravedlňujem sa za moju angličtinu, ale dúfam, že pochopíte môj problém. Na svojom CNC stroji mám koncové indukčné limity, ktoré sú nastavené na LIMIT+HOME. Mám problém s osou X. Chcem, aby mal svoj domov v ľavom dolnom rohu. Ako to môžem nastaviť? Skúšal som to upraviť, ale os X sa stále pohybuje do pravého dolného rohu. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Aug 2023 20:52 #278647 by JPL

Dobrý deň, ospravedlňujem sa za moju angličtinu, ale dúfam, že pochopíte môj problém. Na svojom CNC stroji mám koncové indukčné limity, ktoré sú nastavené na LIMIT+HOME. Mám problém s osou X. Chcem, aby mal svoj domov v ľavom dolnom rohu. Ako to môžem nastaviť? Skúšal som to upraviť, ale os X sa stále pohybuje do pravého dolného rohu. 

Google translation:

Hello, sorry for my english but I hope you understand my problem. I have end induction limits on my CNC machine that are set to LIMIT+HOME. I have a problem with the X axis. I want it to have its home in the lower left corner. How can I set it up? I tried to adjust it but the X axis keeps moving to the lower right corner. 

• tommylight
  • tommylight's Avatar
  • Away
  • Moderator
  • Moderator
More
21 Aug 2023 20:58 #278649 by tommylight
Replied by tommylight on topic I have a problem with the HOME+LIMIT axis - X
V ini file, tam ma "HOME_SEARCH_VELOCITY=5" alebo neco takoviho, dej tam - pred chislo.
Jinom za X osou.
Treba muzno za "HOME_LATCH_VELOCITY=-1" zmenit v "1" bez - , taki za "HOME_FINAL_VELOCITY", ale skus jinom prvni rad.

Time to create page: 0.067 seconds