Latency

More
19 Feb 2024 20:43 #293788 by garja
Replied by garja on topic Latency
I'm not sure where to look for, or, how I would know if I get any latency errors. I have all my stepper motors connected to my Mesa 7i96s card. I have the stepper motors sitting on my desk so I can test the setup and direction before I actually install them on my router. I ran the sample program provided by LinuxCNC which makes the LinuxCNC sign. I ran it at 191% feed rate and it ran through the entire program without any problems. I'm assuming there were no errors but again, I'm not sure what to look for if there is an error. I was thinking I could download another program that would run longer and run it at 191% to see if I get any errors. Any thoughts or suggestions?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Feb 2024 21:07 #293789 by tommylight
Replied by tommylight on topic Latency
Did you get latency warnings during the program run?
If not, move on, everything is OK.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Feb 2024 22:28 #293797 by garja
Replied by garja on topic Latency
Thanks for your reply tommylight. Ya everything went just fine. It zoomed right through it. I'm about ready to mount the motors to the machine. Just have a few things to work on regarding the homing and limit switches.
The following user(s) said Thank You: tommylight

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.823 seconds
Powered by Kunena Forum