QTDragon_HD blank dropdowns

More
05 Apr 2024 17:39 - 05 Apr 2024 17:49 #297656 by ucancallmebob89
I'm working on a new installation of QTDragon_HD and for some reason the formatting on some of the dropdown menus are all out of whack. When I try to select a different option for the jog increment, the dropdown menu takes up the entire vertical height of the screen. Same for selecting the file types on the "Files" tab.

Not all dropdowns are affected; as you can see in IMG_0333.jpeg the REF X dropdown menu seems to be functioning properly.

The dropdown menu items appear to actually be there. I can select different increments by blindly jabbing at different parts of the open dropdown menu, but I can't see any text and clearly the formatting is wrong.

Has anyone else run into this? If so how did you fix it?
Attachments:
Last edit: 05 Apr 2024 17:49 by ucancallmebob89.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Apr 2024 17:46 #297657 by cmorley
Replied by cmorley on topic QTDragon_HD blank dropdowns
please post your INI file. Can you run linuxcnc from a terminal and post the output.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Apr 2024 18:01 - 05 Apr 2024 18:09 #297658 by ucancallmebob89
ini and terminal output attached.

Looks like I need to clean up a few of the hal toolchange connections, but I don't think that would affect the issue with the dropdown menus.
Attachments:
Last edit: 05 Apr 2024 18:09 by ucancallmebob89.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Apr 2024 19:59 #297666 by cmorley
Replied by cmorley on topic QTDragon_HD blank dropdowns
hmm no smoking gun...

Can you try a different stylesheet? (F12 for the editor/selector)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Apr 2024 04:55 #298962 by ucancallmebob89
It looks like it was a stylesheet issue, I swapped to a different one and the problem disappeared. No idea how the initial one got messed up.

Sorry it took so long to respond, I ended up rebuilding my table over the past 3 weeks to fix a squaring issue :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: cmorley
Time to create page: 0.304 seconds
Powered by Kunena Forum