Error on startup of PlasmaC, does the torch need power?

More
15 Mar 2020 18:53 - 15 Mar 2020 18:56 #160326 by CNCFred
Dear all,
I configured plasmac first part and wanted to continue, the plasma has no power and I get following error on linuxcnc plasmac startup.




attached is as well the log file...

THANK YOU!
Attachments:
Last edit: 15 Mar 2020 18:56 by CNCFred.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2020 19:26 #160328 by tommylight
twopass: Error in file ./plasmathc.hal:
setting parameter 'hm2_7i96.0.encoder.00.filter' to '1'
parameter or pin 'hm2_7i96.0.encoder.00.filter' not found

Attach the hal and ini files.
The following user(s) said Thank You: CNCFred

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2020 19:55 #160331 by PCW
parameter or pin 'hm2_7i96.0.encoder.00.filter' not found

hm2_eth: discovered 7I76E-16

Looks like you are using a 7I96 HAL file for a 7I76E
The following user(s) said Thank You: tommylight, CNCFred

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2020 15:14 #160430 by CNCFred
Thank you,
didn't pay attention....and see it is 796i only for the filter line....:whistle:
this is from the PlasmacUserguide....

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2020 23:54 #160490 by phillc54

Thank you,
didn't pay attention....and see it is 796i only for the filter line....:whistle:
this is from the PlasmacUserguide....

I will have to sack the proofreader :blush:

I'll fix that...
The following user(s) said Thank You: CNCFred

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: snowgoer540
Time to create page: 0.116 seconds
Powered by Kunena Forum