× Forum Header

Motors wont move

More
22 Aug 2021 11:35 #218406 by Schneiderman
 HI guys!

I am new to LinuxCnc,

I am having some problems with StepConf Wizard. When i try to test the axis, the motors does not move at all.

I already checked all the wires and apparently every thing is fine.

Some body could give me a light on this issue?

Thank you all in advance!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2021 11:57 #218407 by phillc54

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2021 15:18 #218415 by tommylight
Replied by tommylight on topic Motors wont move
Pretty sure i read the same post earlier today that got deleted or moved ....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2021 14:03 #218510 by Schneiderman
Replied by Schneiderman on topic Motors wont move
Thank you for your answer!

Linux wasnt recognizing the paralel port that i had installed, now everything is working fine!

Thank you for your help!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2021 14:06 #218511 by Schneiderman
Replied by Schneiderman on topic Motors wont move
Hi tommy,

I already resolved fixed the issue,

Linux wasnt recognizing the paralel port that i had installed, now everything is working fine!

Thank you for your help!
The following user(s) said Thank You: tommylight

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.083 seconds
Powered by Kunena Forum