× Forum Header

Won't load

More
24 Apr 2023 12:57 #269757 by Routerworks
Won't load was created by Routerworks
I have been using Debian 2.8 version successfully.  Being a new setup I have been using the wizard to make changes to the same program often. Eventually the screen showing the tool path showed only horizontal lines.  Then the program would start to load and hang up the whole computer.  Couldn't use the mouse for anything.  Seemed like it was in a loop.  Maybe I should do a reinstall?  Older computer but was working fine.  Not sure what to do or look for short of a reinstall.  What is the most stable version?

Thanks in advance for any help.

 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2023 15:47 #270733 by Routerworks
Replied by Routerworks on topic Won't load
Solved this problem by cleaning out the "tray". had about 12 wifi connections showing up every time I booted the computer. One more every time. I think this just took up too much processor time so graphics would work correctly. Emptied the tray and everything went back to normal. Even makes ethernet connection immediately when booting up.

Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2023 17:36 #270740 by JPL
Replied by JPL on topic Won't load
Have a look at point #1 here: forum.linuxcnc.org/38-general-linuxcnc-q...little-issues#226480

This will permanently solve the network manager icon (tray) problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.132 seconds
Powered by Kunena Forum