Shqip ( Albanian )

More
29 Jun 2016 22:12 #76809 by tommylight
Ktu mund te kerkoni ndihm, te keshilloni, te postoni qkado lidhur me LinuxCnc dhe cnc maqina ne gjuhen shqipe.
Me nderime,
Toma
Moderators: tommylight
Time to create page: 0.053 seconds
Powered by Kunena Forum