Button erstellt und er soll auch schalten Button created and he should also swit

More
16 Nov 2023 11:50 #285607 by phillc54
Does the value of cut amps in the parameters page change when you use the + and - buttons in the main page?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2023 12:18 - 16 Nov 2023 12:21 #285609 by Plasmanfm
No
In the hall-show cut_amps_2 value  and  cut_amp-f  50 and kan set wiht + or -
Last edit: 16 Nov 2023 12:21 by Plasmanfm.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2023 12:22 #285611 by phillc54
I don’t know why, it definitely works here. 
I will have another look tomorrow. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2023 12:26 #285612 by Plasmanfm
Hallo phillc 54

No Problem.

King regarde and thank´s
Juergen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2023 17:53 #285639 by Plasmanfm
Hallo phillc 54
What I noticed in the Hall show is there is a pin qtplasmac cut_amps_2-2
it is a pin with not Value


king regarde and thank´s
Juergen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2023 23:49 #285669 by phillc54
I don't see that pin at all and it does seems to work here. Attached is zip of the only three files that I tested with:

 
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2023 10:03 - 17 Nov 2023 10:40 #285716 by Plasmanfm
Hallo phillc54
OK, we now have the values ​​on the Pwmgn adjustable with + and -
the value is missing from the display
please refer Attachments

king regarde and thank's

Juergen
Attachments:
Last edit: 17 Nov 2023 10:40 by Plasmanfm.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2023 10:50 #285724 by Plasmanfm
Hallo plillc54
the pin qtplasmac cut_amps_2-2 is the Display
when I'm on the Hall show pin qtplasmac cut_amps_2-2 
"set" the value I have the value in the display
the value for the pin qtplasmac cut_amps_2-2 would have to be passed

king regarde and thank's
Juergen

 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2023 10:59 #285728 by phillc54
There is no pin named cut_amps_2-2, there is a pin named cut_amps_2 and it is connected in the custom_postgui.hal file that was in my last post.
net qtplasmac:cut_amps qtplasmac.cut_amps-f => qtplasmac.cut_amps_2 hm2_7i96s.0.pwmgen.00.value
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2023 11:09 #285730 by Plasmanfm
Hallo plillc54
it looks like it's working now

I have in the custom_postgui.hal that insert : net qtplasmac:cut_amps qtplasmac.cut_amps-f => qtplasmac.cut_amps_2-2
Yesterday I had a suspicion that it was the display...
0 value in display 0
OK, I'll do a few tests now

king regarde and thank´s
Juergen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: snowgoer540
Time to create page: 0.125 seconds
Powered by Kunena Forum