disable home button while running

More
20 Apr 2011 18:23 #9180 by piasdom
did i do somin "bad" ? i can't get this file to run pass m6 t4. i can hit stop and it acts like
nothing is wrong. i mean after hitting "stop", the controls go back to being active. can it be my xml or hal
file is makin it do the funnies ?

g17 g20 g40 g49 g54 g80 g90 g94 g92.1


#1 = -.6
#2 = 0
#3 = .1



O100 DO
#2 = [#2 - #3]
g0 z.2
m6 t4
x.1 y.1
G1 f4 Z#2
x1.2
y2.25
x.1
y.1
x.25 y.25
x1.05
y2.1
x.25
y.25
x.4 y.4
x.9
y1.95
x.4
y.4
x.55 y.55
x.75
y1.8
x.55
y.55
x.65 y.7
y1.65

O100 WHILE [#2 GT #1]

g0 z.2
x0 y2
m6 t0
m2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2011 18:29 #9183 by piasdom
this is he custom hal

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2011 18:30 #9184 by piasdom
if i take m6 t4 out, file runs ok

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2011 18:53 #9192 by andypugh
I don't suppose the Toolchange dialogue is hiding behind the axis window?

Also, do you have the tool-changed pin connected?

Setting feed-override to zero by accident is a favourite of mine, too.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2011 18:59 #9194 by piasdom
the window never popped up before.(didn't know it did)
no toolchange dia. behind axis.
i didn't touch the pins for tool-change as i have to change manually.
it's starts the first move....g0 z.2. so i don't think it's feed-override.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2011 19:05 - 20 Apr 2011 19:06 #9195 by piasdom
you were right andypugh i disabled he below thinking i didn't need it :)


#net tool-number <= iocontrol.0.tool-prep-number
#net tool-change-loopback iocontrol.0.tool-change => iocontrol.0.tool-changed
#net tool-prepare-loopback iocontrol.0.tool-prepare => iocontrol.0.tool-prepared

runs fine now:)
Last edit: 20 Apr 2011 19:06 by piasdom.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.086 seconds
Powered by Kunena Forum