Another plasma component...

More
15 Feb 2020 22:28 - 15 Feb 2020 23:20 #157493 by phillc54
Does this happen for all axes?

Is it when touching off to Zero or to a specific value or both?

What locale do you use?


It is something to do with locales, I can duplicate it here.
Last edit: 15 Feb 2020 23:20 by phillc54.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Feb 2020 01:30 #157502 by phillc54
OK, this is a combination of a couple of errors.
  1. I didn't allow locale translation for a couple of buttons
  2. There was an error in the recent German translation updates
I have just pushed the fixes.
The following user(s) said Thank You: Backerman

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2020 13:50 #168579 by Franklin
Hi, I have not updated the plasmac for a long time, and now after update the spotting does not work , plasmaс repeats attempts in one place and does not move to the next position.
There was already such error, I wrote about it on page 171 .
Before updating this worked fine.
Can you try my file on your machine?
Thanks.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2020 14:53 #168581 by Uthayne
Replied by Uthayne on topic Another plasma component...
I had this same issue and it was fixed for me by using the Rev E plasmac sheetcam pp
The following user(s) said Thank You: phillc54

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2020 23:59 - 22 May 2020 23:59 #168616 by phillc54
LinuxCNC changed the spindle on/off commands so where you have M5 you need to change it to either M5 $2 or M5 $-1

linuxcnc.org/docs/2.8/html/gcode/m-code.html#mcode:m3-m4-m5
Last edit: 22 May 2020 23:59 by phillc54.
The following user(s) said Thank You: Franklin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2022 02:08 #234211 by Aldenflorio
Okay, so with a plasma table that uses the mesa7i76 and the thcad10 which do I use? I have a floating head with a switch

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2022 18:58 #234273 by Aldenflorio
Sorry all of these comments confuse me a lot

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2022 22:30 #234300 by phillc54

Okay, so with a plasma table that uses the mesa7i76 and the thcad10 which do I use? I have a floating head with a switch

I don't understand the question.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2022 22:34 #234301 by Aldenflorio
Which configuration do I use? For my last build I had the proma150 thc to which I used plasmac to set it up. Do I still instal plasmac and just configure it to the THCAD-10? Or are all these files outdated?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2022 22:50 #234303 by phillc54
You should be able to modify an existing config by using the configurator in "Reconfigure" mode.

linuxcnc.org/docs/2.8/html/plasma/plasma...e.html#modify-config

Of course make a backup of your config beforehand.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: snowgoer540
Time to create page: 0.159 seconds
Powered by Kunena Forum