New Project with Mesa 7I96 and THCAD-05

More
13 Jun 2020 21:25 #171498 by rodw
I always go back to Windows and use win32diskimager

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2020 04:32 #171549 by TexasCNC
The file was large and took forever to download and for nothing lol. I ran through win32disk and it took about 20 minutes to write it and I tried to boot from it but wont do anything. I put it back to see whats installed and it show some other stuff not the .iso file. Not sure what step i missed I tried renaming the file to .img and still didnt work.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2020 04:33 #171550 by TexasCNC
What file do i need to download just get this thing going? From this site www.linuxcnc.org/testing-stretch-rtpreempt/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2020 06:25 #171563 by TexasCNC
OK I did the debian install route and that worked then I downloaded the zip file to get linuxcnc install and it installed 2.9 will that work with mesa cards? I started the pnconfig wizard and went through the steps and went to open the gui and it gives me a error again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2020 06:35 #171564 by TexasCNC
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2020 06:37 #171565 by TexasCNC

File Attachment:

File Name: linuxcnc.report.txt
File Size:5 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2020 07:10 #171571 by TexasCNC
I fixed the address for the board on my connections to 10.10.10.11 still get the same error

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2020 08:43 #171581 by rodw
Can you ping the card? If you can't sort out the network side first.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2020 14:54 #171605 by TexasCNC
Yes I can computer is set up with
Ip-10.10.10.11
Mask- 8
GW-10.10.10.1

I can ping the board
10.10.10.10

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2020 15:03 #171607 by tommylight
Attach hal and ini files, and also the debug part of the error.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.192 seconds
Powered by Kunena Forum