Why is Plasmac and QTplasmac pausing at the end of a cut for no reason?

More
22 Jul 2021 00:43 #215540 by rodw
Well I fixed that and RIP is compiling but I managed to break halcompile in the DEB install.
grr

What folder do the component .so files live in with a deb install?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2021 08:00 #215652 by phillc54

MX is snappier and more responsive in use than Mint, especialy on PC's with 4GB of RAM.
For use with QtPlasmaC, 4GB is the bare minimum and even that will cause response delays when jogging the machine on Mint with Mate, pretty sure that will be non issue on MX with the same RAM.

FWIW my plasma table has 2Gb and all my virtual machines for testing have 2Gb as well. All running MX-Linux with
Xfce desktop.
The following user(s) said Thank You: tommylight

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2021 10:38 #215662 by rodw
Phill, thanks for that info. I found QTplasmac was pretty lethargic but I suspect that may have been because of errors in my broken config.
I did have a quick look at memory usage using top and memory seemed adequate. I am Running a J1900 CPU, same as I have ever used but its still sluggish...
The following user(s) said Thank You: snowgoer540

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2021 10:52 #215666 by phillc54
The table is a Pentium Dual-Core E5500  @ 2.80GHz with 2Gb RAM

I have a Gigabyte Brix Celeron Dual-Core 3205U @ 1.50GHz with 4Gb RAM that I play aound with as well, it is slower loading than the Pentium but it preforms around the same.
The following user(s) said Thank You: rodw

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: phillc54
Time to create page: 0.091 seconds
Powered by Kunena Forum