New Project with Mesa 7I96 and THCAD-05

More
24 May 2021 04:06 #209992 by phillc54
Do you mean that if you disconnect the wire from 7i96 input 10 then the flashing stops?

Yes, to upgrade you would need to be connected or if you have a package install you could do it via a USB stick or similar.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2021 04:13 #209995 by TexasCNC
Yes when I disco the wire from pin 10 it stops.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2021 04:16 #209996 by phillc54
That seems to indicate it is caused by either the cable to your plasma power supply or the plasma power supply itself.

Does it show the same behaviour if you disconnect/connect at the plasma power supply?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2021 04:18 #209997 by TexasCNC
No it does with the plasma not powered on or ground clamp on my table.

What do I need to do now that I am on the internet on my computer?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2021 04:22 #209998 by phillc54

No it does with the plasma not powered on or ground clamp on my table.

Sorry, I don't understand. Instead of disconnecting the wire at input 10, leave it connected and disconnect from the plasma cutter end.


What do I need to do now that I am on the internet on my computer?

If it its a package installation then in a terminal:
sudo apt update
sudo apt dist-upgrade

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2021 04:26 #209999 by TexasCNC
Ok let me try that once the update finishes do I need to do anything linuxcnc after the update finishes?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2021 04:27 #210000 by phillc54
Just run LinuxCNC normally and it should fix it self up. It may shut down and say you need to restart, that is normal for some updates.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2021 04:40 #210002 by TexasCNC
What happens when it reaches to the “Configuring grub-pc”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2021 04:50 #210004 by phillc54
It may take a short time then continue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2021 04:55 #210007 by TexasCNC
It asked to install it in 3 areas I think it only installed it 1 as the other 2 we’re giving errors but it’s complete now. Do I need to reboot? It didn’t ask me to.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.099 seconds
Powered by Kunena Forum